• Publicatie 20-06-2018

Vrijwilligers gezocht NK Jeugd

zaterdag 14 en zondag 15 juli Scheveningen

Vorig jaar heeft een groep enthousiaste vrijwilligers de Nevobo fantastisch geholpen om van het NK Jeugd een groot succes te maken! Het NK staat ook dit jaar weer op de Beach toernooikalender en jij kan nu deel uitmaken van dit team!

NK Jeugd Beach zaterdag 14 en zondag 15 juli Scheveningen
Het Nederlandse kampioenschap voor de jeugd <21, <19, <17, <15, <13 jaar, jongens en meisjes wordt over twee dagen gespeeld.

Zaterdag 14 juli 2 wedstrijdrondes, en op zondag 15 juli opnieuw 2 wedstrijdrondes. De uitslagen van deze wedstrijden worden op de velden bijgehouden, en hiervoor hebben we vrijwilligers nodig die het leuk vinden om dit te gaan doen. Het is niet heel erg moeilijk, en je staat er ook niet alleen voor. In principe zijn er steeds teams van 3 personen per categorie. Je bent de spil van het NK qua organisatie, informeert de teams, ouders en werkt samen met de wedstrijdleiding en scheidsrechters. Er worden zo’n 200 jeugdteams verwacht, die een gooi gaan doen naar de titel Nederlands Kampioen! Maar bovenal ook een gezellig weekend willen hebben. Op zondag wordt dan het toernooi uitgespeeld, met aansluitend de prijsuitreiking.

Vergoeding
Je ontvangt een toernooishirt, koffie/thee, lunch, diner, reiskostenvergoeding, en een dagvergoeding van € 25,00 per dag. We vragen of je aanwezig kunt zijn van 8.30 tot 16.30 uur. Ook als je maar één dag kan, kan je je aanmelden.

Aanmelden
Als jij enthousiast bent geworden om je aan te melden als vrijwilliger, stuur dan een mail naar beach@nevobo.nl  met daarin de data waarop jij beschikbaar bent.