Nieuwsafbeelding
  • Publicatie 13-06-2018

Beachvolleybalclinics tijdens de Volvo Ocean Race

Meld je aan voor het scholenprogramma beachvolleybal, golf en watersport van 25 tot en met 29 juni in Scheveningen

De Volvo Ocean Race is de langste en zwaarste zeilrace ter wereld. In juni 2018 eindigt deze legendarische race voor het eerst in historie in Nederland. Acht dagen lang staat de haven van Scheveningen in het teken van zeilen en watersport. Zo kun je leren zeilen, suppen, waterskiën en is er een heus waterlab. Maar er is nog meer te beleven zoals beachvolleybalclinics met de Highest Serve meter, golfclinics en demonstraties van de Koninklijke Marine. In het Innovation Pavilion presenteren innovatieve bedrijven uit de regio zich met slimme vindingen die de wereld en het milieu verbeteren. Daarnaast zal een flink aantal bands optreden.

Samenwerking Nevobo met Watersportverbond en Nederlandse Golf Federatie

Van maandag 25 juni tot en met vrijdag 29 juni zullen 8000 leerlingen uit groepen 5 tot en met 8 uit Den Haag en de rest van het land meedoen aan een scholenprogramma. De Nevobo werkt samen met de Watersportverbonden NGF om dit mogelijk te maken. Zo zullen de leerlingen beachvolleybalclinics krijgen, maar ook kennis maken met Golf via het RAAK! programma en kennismaken met de watersport door middel van het Optimist on Tour programma. De beachvolleybalclinics staan in het teken van het DELA EK Beachvolleybal dat van 13 tot en met 22 juli 2018 plaatsvindt. Wil jij met je klas mee doen? Dat kan! Bekijk de Flyer Volvo Ocean Race scholenprogramma.pdf  of voor meer informatie en aanmelden klik dan op deze link. Let op, er zijn nog maar een paar plekken dus wees er snel bij!