Nieuwsafbeelding
  • Publicatie 18-05-2018

Papendorp Beach feestelijk geopend

Vanaf maandag 28 mei wekelijks trainingen op Papendorp Beach

Sinds oktober 2017 heeft de Nederlandse Volleybalbond (Nevobo) haar hoofdkantoor gevestigd aan de Orteliuslaan in het Utrechtse Papendorp. In het pand DeWeerelt (naar de Atlas van de Weerelt van cartograaf Ortelius) deelt de Nevobo faciliteiten met o.a. de KNHB (hockey), het Watersportverbond, de NGF (golf) en de Nederlandse Ski Vereniging. Om alle ‘bewoners’ van Papendorp te enthousiasmeren voor beachvolleybal én om het DELA EK Beachvolleybal te promoten heeft de Nevobo samen met enkele partners twee beachvolleybalvelden gerealiseerd op het Utrechtse businesspark.

‘Papendorp Beach’, zoals de beachvolleybalaccommodatie op Papendorp heet, werd donderdag 17 mei op sportieve wijze geopend. Vier toptalenten van Beachvolleybal Team Nederland gaven een clinic aan een groep enthousiaste deelnemers.

Vanaf maandag 28 mei worden op Papendorp Beach wekelijks trainingen aangeboden. Ook is het mogelijk om de locatie te gebruiken voor een sportief bedrijfsuitje of een beachvolleybaltoernooi.

Klik hier voor meer informatie over Papendorp Beach

Papendorp Beach is een initiatief van de Nevobo in samenwerking met ‘buurman’ ilionx (hoofdsponsor Oranje dames), Vereniging Parkmanagement Papendorp en The Sport Box.

DELA EK Beachvolleybal op de Neude in Utrecht

Van 15 t/m 22 juli 2018 wordt in Utrecht, Den Haag, Rotterdam en Apeldoorn het DELA EK Beachvolleybal voor mannen en vrouwen georganiseerd. In Utrecht wordt een stadion gebouwd op de Neude en wordt gespeeld t/m de kwartfinales.