Nieuwsafbeelding
  • Publicatie 06-04-2018

Regel je eigen beachprogramma via Zelfbeachen.nl

dé online plaats voor zelf beachvolleyballen

Om alle beachtoernooien en -evenementen in ons land op één online plek aan te bieden, bouwden wij Zelfbeachen.nl. Het platform, onderdeel van Beachvolleybal.nl, is dé online plaats waar je terecht kunt als je zelf een beachvolleyballetje wilt slaan. De komende tijd zal Zelfbeachen.nl verder worden uitgebouwd, maar als je wilt spelen, is Zelfbeachen.nl online ‘the place to be’!

Zoekmachine 

Centraal op www.zelfbeachen.nl staat een zoekmachine die het aanbod van beachvolleybalactiviteiten toont. Zo kun je zoeken op locatie, datum, competities en niveau. Op dit moment bevat de zoekmachine activiteiten uit de Nationale Beachcompetitie en het Junior Beach Circuit.  Via zelfbeachen.nl kun je je voor deze evenementen ook meteen inschrijven. Gedurende het jaar wordt de zoekmachine uitgebreid met meer beachvolleybalaanbod.

Beachcompetitie.nl

Een groot deel van de functionaliteiten die je voorheen vond op beachcompetitie.nl zijn verhuisd naar het nieuwe beachplatform. Met ingang  van het aankomende beachseizoen zal er geen gebruik gemaakt meer worden van de website beachcompetitie.nl. De gebruikersaccounts en speelhistorie zijn overgezet naar zelfbeachen.nl. Als je nog geen account hebt, kun je je eenmalig aanmelden (rechtsboven), Daarna kun je onder meer je favoriete teams volgen, je favorieten instellen en beheren en je inschrijven voor beachvolleybalactiviteiten. Vanaf vrijdagmiddag 6 april is het mogelijk om je in te schrijven voor de nationale beachcompetitie en het Junior Beach Circuit.

Naast de vernieuwde uitstraling en content bevat zelfbeachen.nl onder meer ook het beachprogramma, rankings, inschrijven en diverse andere informatie. Ook nieuw op de site zijn de JBC-rankings, die in de komende weken worden toegevoegd. Daarna volgen nog diverse andere uitbreidingen aan het platform, zodat het aanbod van de beachvolleybalactiviteiten nog vollediger wordt en het nog eenvoudiger is activiteiten, evenementen, clubs en interessante content over beachvolleybal te vinden.