Nieuwsafbeelding
  • Publicatie 04-04-2018

Webinar Toon Gerbrands

Samenwerken in een sportvereniging, hoe doe je dat zo effectief en prettig mogelijk?

Sportplezier kun je maken!

Samenwerken in een sportvereniging, hoe doe je dat zo effectief en prettig mogelijk? Hierover geeft Toon Gerbrands op maandag 23 april om 19.00 uur een gratis webinar. Hij neemt een uur de tijd om vragen te beantwoorden van deelnemers aan het webinar. Grijp deze unieke kans om live jouw vragen te stellen aan Toon Gerbrands en meld je aan!

De algemeen directeur van PSV gaat aan de hand van ‘de vier inzichten voor bestuurders’ in op de interactie tussen bestuurders, trainers, ouders en andere betrokkenen bij een sportclub. Waar loop je tegen aan, hoe communiceer je effectief met elkaar en hoe voorkom je conflicten? Maar vooral; hoe zorg je dat je jouw doelstellingen haalt en dat iedereen prettig samenwerkt?

Meld je aan