Fotohoogendoorn.nl
Fotohoogendoorn.nl
  • Publicatie 04-04-2018

Trainersbijscholingen tijdens Volley2018

In alle speelsteden kansen voor trainers

Volley2018, het multi-event waarin de drie olympische volleybaldisciplines zijn verenigd, biedt ook trainers volop kansen. Rondom de WK Zitvolleybal, DELA EK Beachvolleybal en het EK Volleybal voor jongens onder 20 jaar worden legio bijscholingen in de speelsteden georganiseerd. De inhoud daarvan is gebaseerd op de vraag vanuit clubs, trainers en de speelsteden van de WK en beide EK’s. Zo kunnen trainers onder andere een beginnerscursus beachvolleybal, themabijeenkomst over jongens, bijscholing over wedstrijdanalyse, bijscholing over het MOV en een themabijeenkomst over coaching volgen.

Daarnaast zullen we rondom en tijdens Volley2018 in elke speelstad (Apeldoorn, Arnhem, Den Haag, Ede, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht en Venlo, red.) een Topcoach traint de trainer-clinic organiseren, waar een bekende naam uit volleyballand zijn kennis in een actieve sessie zal delen. 

Op dit moment zijn we druk aan het plannen en thema's aan het kortsluiten. Zodra het programma definitief is vastgesteld, lees je dat op deze zit en via een mailing die naar onze clubs en trainers wordt gestuurd. Mocht je al vragen hebben over de bijscholingen, dan kun je terecht bij de Nevobo accountmanager in jouw regio. Voor de topcoach bijscholingen neem je contact op met Ruud Schuurmans, accountmanager in regio Noord.