Het WK Beach stadion lag in 2015 in Apeldoorn op het Martktolein (Foto: Ronald Hoogendoorn)
  • Publicatie 30-01-2018

Gelderse Volleybalmaand (GVM) stopt

Steun voor Gelderse clubs op andere gebieden

In aanloop naar het WK Beachvolleybal 2015 werd, samen met een aantal betrokken verenigingen, de Gelderse Volleybalmaand uitgeroepen. Deze themamaand heeft ervoor gezorgd dat, in aanloop naar het WK in speelstad Apeldoorn, de clubs een platform hadden om hun eigen activiteiten te promoten, waarmee het bereik groter werd. Zo’n 50 clubs maakten destijds dankbaar gebruik van het platform.

Na het succes van Join Volleybal in 2015 hebben veel verenigingen grote stappen gemaakt op dit gebied. Zowel de interne als externe communicatie omtrent de verschillende activiteiten zijn inmiddels significant verbeterd. Het GVM-platform werd hierdoor overbodig. Om die reden is besloten om te stoppen met het platform en clubs in de Gelderse provincie op andere gebieden te ondersteunen.  

Ook vanaf deze plaats willen wij alle betrokken verenigingen, de Gelderse Sportfederatie en de lokale en provinciale overheid hartelijk danken voor de ondersteuning en samenwerking binnen dit project. Samen maakten we van de Gelderse Volleybalmaand een begrip!