Ook Alexander Brouwer en Robert Meeuwsen gebruiken de voedingssupplementen van Plantina (Foto: FIVB)
  • Publicatie 19-09-2017

Plantina voor optimale volleybalprestatie

Korting en gratis volleyballen bij bestelling voedingssupplementen

Plantina voedingssupplementen helpen jouw lichaam zich optimaal te herstellen na een training of wedstrijd. Als partner van de Nevobo geeft Plantina elk Nevobo-lid 20% korting op een bestelling. En met elke bestelling die online wordt geplaatst met je unieke clubcode spaart jouw vereniging voor nieuwe Gala volleyballen.

Hoe het werkt? Alexander Brouwer en Robert Meeuwsen leggen het je graag in dit filmpje uit. 

Zoek de kortingscode hier op ga naar plantina.nl en bestel met de kortingscode van jouw club. Voor iedere € 500,- die met jouw verenigingscode wordt besteld, is goed voor een gloednieuwe volleybal. De club die de meeste producten afneemt wint bovendien een clinic van Alexander Brouwer en Robert Meeuwsen én 12 kaarten voor het EK Beachvolleybal 2018!

Ambassadeur worden?
Wil je jouw club een handje helpen en zoveel mogelijk ballen sparen?  Dan kun je Plantina ambassadeur worden en de actie onder je clubgenoten promoten. Om je daarin aan te moedigen, maak je als ambassadeur kans op 2x2 VIP tickets voor het EK Beachvolleybal, dat in 2018 in Nederland wordt gehouden! Met elke € 500 euro die je als ambassadeur ophaalt, spaar je bovendien Vitamientjes, waarmee je (bijna) gratis Plantina producten kunt verdienen. Voor € 500 euro, krijg je t.w.v. € 25 euro aan Vitamientjes. Genoeg redenen om ambassadeur te worden dus! 

Benieuwd geworden naar deze actie, of klaar om ambassadeur te worden? Maak een account aan op https://www.plantina.nl/customer/account/create/  en stuur een mail naar communicatie@nevobo.nl en vermeldt voor welke club jij in actie komt!

Meer info? Check  www.plantina.nl/volleybalactie