• Publicatie 31-08-2017

Ook jouw club wint met de AH Sportactie!

Meld je aan voor aanstaande maandag 4 september

Op zoek naar meer leden, nieuwe activiteiten uitrollen, andere doelgroep bedienen of simpelweg je club meer en breder onder de aandacht brengen? Wij en andere sportbonden, Albert Heijn en NOC*NSF hebben de handen ineen geslagen met de missie om Nederland nog meer te laten sporten en bewegen. Van september tot december organiseren we samen met duizenden gastvrije sportclubs de AH Sportactie, die miljoenen mensen in heel Nederland de kans biedt om de sport te ontdekken die bij hén past.

Uit de succesvolle pilot van vorig jaar in Utrecht is gebleken dat de AH Sportactie het dusdanig laagdrempelig maakt om te gaan sporten, dat 70% van de sporters lid is geworden van een sportclub in de buurt. Bovendien werden de sportactiviteiten gemiddeld beoordeeld met een 9. En het leuke is, de AH Sportactie valt midden in de Nationale Sportweek! Beide initiatieven bieden jouw sportclub de gelegenheid mensen kennis te laten maken met volleybal en jouw club.

Doe mee!
 Dus: is jouw club ook ambitieus en op zoek naar nieuwe leden en/of wil je de maatschappelijke rol van jouw vereniging vergroten? De Nationale Sportweek en de AH Sportactie helpen jullie die doelen te bereiken! Zet je deuren open, organiseer leuke sportactiviteiten en doe mee! Ga snel naar Clubprofiel.nl en meld je club vandaag nog aan!

Klik hier voor meer informatie over de AH Sportactie..